Op weg naar Chili - Reisverslag uit Lisserbroek, Nederland van Dave - WaarBenJij.nu Op weg naar Chili - Reisverslag uit Lisserbroek, Nederland van Dave - WaarBenJij.nu

Op weg naar Chili

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Dave

26 Oktober 2008 | Nederland, Lisserbroek

Jeuj, de site is er in ieder geval al!

En dan over 2 weken richting Chili! Maandag 10november stap ik op het vliegtuig richting Zurich waarvandaan ik een vlucht heb via Buenos Aires richting Santiago de Chile. En daarna nog eens een binnenlandse vlucht riching Puerto Montt. Ben benieuwd waar ik beland!

Heb er iig al goede verhalen over gehoord, dus kijken of die verhalen kloppen! En kijken hoe mijn hotel/woonruimte eruit gaat zien!

Adios.

• 04 November 2008 - 11:10

Helena:

Dave! Daar ga je al bijna :), veel zin in denk! Ga je zeker volgen via je site, ben benieuwd naar je belevenisssen! Kuss Helena

• 04 November 2008 - 18:06

Floortje:

Zo zo Dave misschien kom ik toch maar een keertje langs :D

• 09 November 2008 - 19:21

Gerard:

mooi gekozen.....of uitgezocht?
    Dave jongen pak alles wat je nodig denkt te hbben de rest wat je echt nodig hebt koop je ter plekke.Suc6 en meer.

• 09 November 2008 - 21:09

SINAS:

Geweldig wat je gaat doen, Dave.
    Zet em op!

• 10 November 2008 - 19:17

Rien Van Der Lans:

Goede vlucht toegewenst.
    We zullen je ook volgen uit het koude kikkerlandje. Groetjes van de Familie van de Johan Frisostraat.

• 11 November 2008 - 07:09

Hannah:

Veel plezier!

• 12 November 2008 - 09:57

Lida:

Dave, veel plezier daar en we zullen deze site volgen.

groetjes